Zdar lidi.
S politováním a s hořkostí určitou musím oznámit, že i já KONČÍM se správcováním těchto stránek.
Do toho abych se věnoval pokračování tohot webu jsem investoval spoustu času a sil.Vše jsem se snažil dělat podle svého nejlepšícho vědomí i svědomí s tím, že jsem nechtěl připustit postupný konec těchto stránek, které měly nejen na mne velký vliv a získaly mi mnoho přátel , ale jak jsem zjistil i nepřátel . Já z respektu k tvůrcům tohoto webu šrotill a zkoumal vše j,aby to alespoń fungovalo a doplňoval vše podle času ,umu a možností.Jak jsem zjistil mnoha lidem jsem pomohl velice rád, ale mnohým se mé snažení absolutně nelíbilo. Tomu rozumím a chápu. Čemu však nerozumím je nedostatek respektu k člověku o kterém někteří nevíte zhola nic. Tím myslím mne.To že na web přispělo za mého snažení celkem za celou dobu 18 lidí mně osobně celkem nevadí. Pokrylo to asi tak požadavky na platbu uložišť.To je ten nejmenší problém a není to vůbec důvod mého ukončení činnosti jako správce.
Co mne tedy vlastně vede zahodit všechno moje úsilí do pryč ?
Jak jsem psal výše. Rozumím kritice ,dokonce ji uznávám a tímto se omlouvám všem .Hlavně Mírovi,lidem co jsem nestihl udělat slíbené a pod. . Neomlouvám se těm co mi psali o tom, že lezu někomu do prdele, že neplním požadavky obratem a mám se na to vysrat, že sloužím Generálovi a jeho reklamě a pod. Ale co mně nejvíc nasralo a bylo poslední kapkou , je to ,že prý tu jen fízluji a podobné nesmysly. Toto už zapotřebí opravdu nemám a toto byla fakt poslední kapka, že tohleto vůbec někdo někde probírá a vypustí ven . Nepotřebuji fízlovat lidi ani mmotorkáře a docela mne to zaskočilo jako pohled na mou osobu.a mé snažení . S některými z Vás jsem se poradil a jsem jim vše vysvětlil a nakonec mě pochopili a tak je třeba z řad `spravedlivějších a schopnějších " vybrat lepšího prolustrovaného nezatíženého profesí ať se ujme tohoto úkolu. Já nemám zapotřebí řešit spory a už vůbec ne poslouchat co jsem za člověka. Nějaký fízl bůh ví odkud ze Severní moravy. No to je síla :-)
Uvádím , že od této chvíle jsem jen uživatelem tohoto webu. Je tedy na místě hledat nějakého ochotu , kterému rád mu pomohu .
Dále musím uvést , že nebudu uvádět žádné osoby a ani zveřejňovat jejich zprávy, E maily, Soukromé zprávy zde či telefonáty a rovněž nebudu řešit žádné skutečnosti ohledně mého konce. Nemusíte se tedy všichni moji pisatelé vůbec obávat zveřejnění . Já totiž osobně respektuji i právo na názor ikdyž je zhovadilý a urážlivý. Konec je pro mne těžký ale definitivníí. Rozhodnutí neměnné a konečné a prosím ho takto i respektujte. Pokud budu mít potřebu se k tomuto vracet ,učiním tak,ale pouze osobně . Nekontaktujte mne s tímto prosím , respektujte mé soukromí a rozhodnutí . Omlouvám se všem , které jsem zklamal a nestihl udělat požadované. Pargi
Pargi I."Veliký",toho času bez říše,ale s Hondou VTX 1300.
Upraveno 1 krát. Naposledy upravil pargi (07.12.2018 17:27)